In maart zijn twee nieuwe projecten gestart in samenwerking met Soltec Services in Nederland. Soltec Services is een dochteronderneming van EcotecWorld, die verantwoordelijk is voor de installatie, service en onderhoud van PV-systemen.In het eerste project in Sneek voor verpleeghuis Patyna werden 494 modules x 280 Wp geïnstalleerd, wat overeenkomt met een totaal vermogen van 138,32 kWp in Oost-West installatie. Het tweede project is de installatie van 1160 modules x 285 Wp met een totaal vermogen van 330,6 kWp op het Herder Brouwerbedrijf in Wijnjewoude. De modules werden parallel aan het dak geïnstalleerd in zuidwestelijke en zuidoostelijke richting. De projecten werden gepland door Ecotecworld Environmental Products GmbH, het materiaal werd geleverd door Ecotecworld Nederland B.V. Gebouwd door Soltec Services in samenwerking met de betreffende elektricien als opdrachtgever van Soltec Services.
De samenwerking tussen Soltec Services en de elektro-installateurs in deze twee projecten bewijst de optimale orderverwerking.
Deze service kan ook een goed alternatief zijn voor Duitse installatiebedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie.